Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - آيا مطالب مشابه در سايت وجود دارد؟ بله. در اين بخش: (مقالات آموزشي اندرويد)
--> آموزش راه اندازي، تنظيم و استفاده از ساعت هاي هوشمند اندرويدي

ساعت هوشمند ميتواند يک دستگاه هوشمند نسبتا کارآمد براي زندگي مدرن شما باشد، اما آشنايي کامل با يک دستگاه جديد و راه اندازي و تنظيم آن براي فردي که تا به حال با اينچنين دستگاهي کار نکرده سخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اين مقاله آموزش کامل راه اندازي، تنظيم و استفاده از ساعت هاي هوشمند اندرويدي را به شما اموزش ميدهيم.
نکته: مراحل اين مقاله در يک ساعت هوشمند اندرويدي با نسخه 2 سيستم عامل اندرويد ور Android Wear) 2) انجام ميشوند. اگر نسخه اندرويد ور ساعت شما 1.5 است ما تفاوت هايي که در مراحل در نسخه اندرويد شما خواهد بود را ذکر خواهيم کرد.
اگر شما نيز قصد خريد يک ساعت هوشمند اندرويدي داريد، مقالات زير را مطالعه کنيد:
بهترين ساعت هاي هوشمند اندرويدي در سال 2017
راهنماي خريد ساعت هاي هوشمند
اتصال گوشي به ساعت هوشمند
بار اول که ساعت هوشمند خود را روشن ميکنيد وارد صفحه خوش آمد گويي در آن ميشويد. مرحله ابتدايي راه اندازي را طي کنيد و زبان مورد نظر ساعت را نيز انتخاب کنيد. هم اکنون بلوتوث گوشي خود را روشن کنيد و بايد برنامه “Android Wear” را براي گوشي اندرويدي خود دانلود و نصب کنيد. اتصال ساعت به گوشي با استفاده از اين نرم افزار صورت ميگيرد. به منظور دانلود اين نرم افزار از لينک زير استفاده کنيد:
دانلود آخرين نسخه نرم افزار Android Wear
البته نرم افزار هاي ديگري نيز براي مديريت ساعت هاي اندرويدي وجود دارند که از بين آنها ميتوان به نرم افزار زير اشاره کرد:
دانلود آخرين نسخه نرم افزار Pebble Time
پس از اجراي نرم افزار Android Wear ساعت هاي هوشمند اطراف شما اسکن ميشوند و يک کد از هر کدام از آنها در صفحه گوشي اندرويدي شما ظاهر ميشود. براي مشاهده کد ساعت خود انگشت خود را در صفحه آن به سمت چپ بکشيد تا کد نمايش داده شود. هم اکنون کد ساعت خود را در برنامه Android Wear لمس کنيد.

يک پيغام در گوشي تان ظاهر ميشود. تيک گزينه اي که در اين پيغام است را بزنيد و سپس گزينه ي “Pair” و يا اگر گوشي شما فارسي است "اتصال" را لمس کنيد.

پس از اتصال ساعت شما گوشي شما را اسکن ميکند تا برنامه هاي سازگار با ساعت هوشمند اندرويدي را بيابيد و با آن ها اتصال برقرار کند. زماني که ساعت به گوشي متصل شود يک اعلان (Notification) براي شما راسال ميشود و به شما ميگويد که ساعت هوشمند خود را به عنوان يک دستگاه در بخش “Trusted Device” و يا همان دستگاه هاي مطمئن مشخص کنيد تا با استفاده از آن قفل گوشي خود را بتوانيد باز کنيد. اين قابليت “Smart Lock” گوشي هاي اندرويدي است.
براي مشخص کردن ساعت تان به عنوان يک دستگاه مطمئن (Trusted Device) اعلان فرستاده شده را لمس کنيد و سپس گزينه ي “Add a Trusted Device” را لمس کنيد.

با اين کار تا زماني که ساعت شما به گوشي شما متصل است نياز نيست براي باز کردن قفل آن رمز تان را وارد کنيد اما به محض اين که اتصال ساعت قطع شد رمز بايد در گوشي وارد شود.
تغيير ظاهر ساعت
ميتوانيد ظاهر ساعت را تغيير دهيد و به شکل دلخواهتان در بياوريد. براي انجام اين کار اگر نسخه اندرويد ساعت شما 2 است انگشت خود را بر روي صفحه به سمت چپ و يا راست بکشيد و اگر نسخه اندرويد ساعت شما 1.5 است انگشت خود رابر روي صفحه قرار داده و نگه داريد. هم اکنون ميتوانيد ظاهر ساعت را تغيير دهيد.

بعضي از ظاهر هاي ساعت تنظيمات اضافه ديگري نيز دارند که ميتوانيد با لمس آيکن چرخ دنده پايين آنها به اين تظنيمات دسترسي داشته باشيد. در بخش تنظيمات ميتوانيد براي مثال رنگ هاي بخش هاي مختلف آنها را تغيير دهيد. يا تعيين کنيد که تعداد قدم هايتان نمايش داده شوند و يا خير.

براي بازگشت به صفحه اصلي ساعت انگشت خود را بر روي صفحه بکشيد.
حرکت و لمس صفحه براي انجام کار ها
براي کار کردن با ساعت اندرويدي يا بايد انگشتن خود را به اطرافي مختلف بکشيد و يا بخش هاي مختلف صفحه را لمس کنيد. ساعت شما دو مواقع مختلف ظاهر خود را به صورت اتوماتيک تغيير ميدهد. در حالت معمولي ساعت با تاريخ، ميزان باتري، تعدادا قدم ها و... به همراه عقربه ثانيه نمايش داده ميشوند. اما پس از چند ثانيه که از ساعت استفاده نکنيد، ساعت به حالت ذخيره انرژي ميرود. در اين حالت نور صفحه کم ميشود و اطلاعات بسيار کم تري نمايش داده ميشود تا در مصرف باتري صرفه جويي شود.
در عکس زير سمت چپ حالت معمولي و سمت راست حالت ذخيره انرژي است.

آموزش ترفند هاي ساعت هوشمند سامسونگ Gear S3:
8 ترفند ساعت هوشمند سامسونگ S3
براي خروج ساعت از حالت ذخيره انرژي انگشت خود را بر روي صفحه به مدت نيم و يا يک ثانيه نگه داريد. بعضي از ساعت هاي هوشمند زماني که شما دست خود را بالا مياوريد که آن ها را مشاهده کنيد به صورت اتوماتيک از حالت ذخيره انرژي خارج ميشوند. البته اين عمل اتوماتيک آن ها به آن خوبي ها هم انجام نميشود.
براي مشاهده اعلان ها (Notifications) انگشت خود را از پايين صفحه به بالا بکشيد.

براي دسترسي به بخش تنظيمات سريع اگر نسخه اندرويد شما 2 است انگشت خود را از بالاي صفحه به پايين و اگر 1.5 است از راست و يا چپ به سمت ديگر بکشيد. در بخش تنظيمات سريع ميتوانيد به تنظيماتي نظير حالت هواپيما، حالت “Do Not Disturb” (مزاحم نشويد)، تنظيمات کامل و حالت تئاتر (Theater Mode) دسترسي داشته باشيد.
در حالت تئاتر صفحه ساعت شما خاموش ميشود و اعلاني نيز فرستاده نميشود تا زماني که دکمه کناري ساعت را فشار دهيد.

براي دسترسي به تمامي برنامه هاي ساعت اگر اندرويد شما 2 است دکمه بالاي صفحه را لمس کنيد و اگر 1.5 است انگشت خود را از سمت راست صفحه به سمت چپ بکشيد. کاربراني که نسخه اندرويد آنها 1.5 است با کشيدن مجدد انگشتشان به سمت چپ ليست مخاطبين شان را ميتوانند مشاهده کنند.

طرز کار اعلان ها
زماني که يک اعلان دريافت کنيد، ساعت شما ويبره ميرود و سپس بخش هايي از اعلان در صفحه ظاهر ميشوند. با لمس بخش هايي که در صفحه ظاهر شده اند کل اعلان نمايش داده ميشوند. براي بستن يک اعلان انگشت خود را به سمت راست و يا چپ بکشيد.

با کشيدن انگشت خود از پايين به بالاي صفحه در اعلان به يک سري از گزينه ها دسترسي پيدا خواهيد کرد.

زماني که اعلان يک پيغام باشد و بخواهيد که به آن پاسخ دهيد، به چند گزينه دسترسي خواهيد داشت. ميتوانيد يک پيغام از پيش آماده و يا يک ايموجي (شکلک) ارسال کنيد و يا يک متن را يا تايپ کنيد و يا بخوانيد تا تايپ شود. کيبورد ساعت هوشمند درست است که کوچک است اما آنقدر هم هم غير قابل تحمل نيست! به خصوص اگر با کشيدن انگشتتان بر روي حرف هاي آن از اين کيبورد استفاده کنيد. يعني براي مثال انگشت خود را بر روي T قرار دهيد و سپس انگشت خود را به سمت I بکشيد.
آموزش مديريت ميزان مصرف باتري در ساعت هاي هوشمند اندرويدي:
آموزش مديريت باتري در ساعت هاي هوشمند اندرويدي

اگر چند اعلان به شما ارسال شده باشد، ميتوانيد با کشيدن انگشتتان از بالا به پايين و بالعکس آن ها را مرور کنيد. ميتوانيد با مراجعه به بخش “Settings” و سپس “Gestures” در ساعت و فعال کردن گزينه ي “Wrist Gestures” با چرخاندن مچ دست خود اعلان ها را مرور کنيد.

با پايين و بالا بردن دستتان نيز بين بخش هاي مختلف حرکت ميکنيد. اين کار همانند کشيدن انگشت از چپ به راست و بالعکس عمل خواهد کرد.

همچنين با لرزاندن دستتان به صفحه اصلي سعت باز خواهيد گشت.
کنترل هر چيزي با صدا
همانند بسيار از گوشي هاي اندرويدي، در ساعت هاي اندرويدي نيز با صدا ميتوانيد کار هاي مختلف انجام دهيد. براي فعال کردن دستور صوتي “OK Google” به بخش Settings و سپس “Personalization” مراجعه کنيد. اگر هم نميخواهيد با اين دستور صوتي "گوگل اسيستنت" را فعال کنيد ميتوانيد دکمه موجود در بالاي صفحه را لمس کنيد و نگه داريد.پ س از فعال شدن گوگل اسيستنت ميتوانيد با کشيدن انگشت خود از پايين به بالاي صفحه به ليست دستورات دسترسي داشته باشيد.

چند نمونه از دستورات صوتي به شرح زير هستند:
1. Take a Note: ساخت يک يادداشت در “Google Keep”.
2. ...Remind Me To: ساخت يک ياد آور.
3. Show me my Steps: نمايش اطلاعات “Google Fit” و تعداد قدم هاي شما.
4. ...Send a Text To: ارسال يک پيامک به يکي از مخاطبين تان.
5. ...Send a Email to: ارسال ايميل به يکي از مخاطبين تان.
6. ...Send a Hangouts Message To: ارسال پيغام به يکي از مخاطبين تان از طريق Hangouts.
7. Agenda For Today: نمايش رويداد هايي که براي امروز در تقديم ثبت کرده ايد.
8. ...Navigate To: نمايش مسير براي رفتن به جايي در نقشه.
9. Set a Timer For و يا Set an Alarm For: شروع يک تايمر و يا آلارم. پس از اين دستور ها ميتوانيد از يکي از دستور هاي “Start Stopwatch” و يا “Show Alarms” استفاده کنيد.
10. Play Music: شروع پخش موسيقي در پلير موسيقي گوشي تان که به ساعت متصل است و يا اگر ساعت به گوشي متصل نيست شروع به پخش موسيقي در برنامه “Google Play Music” در ساعت تان. (نکته 1: ميتوانيد برنامه موسيقي که با اين دستور فعال ميشود را در تنتظيمات تغيير دهيد. نکته 2: براي گوشي دادن به موسيقي بايد هدفون بلوتوث تان به ساعت متصل باشد.
تعداد دستورات فراوات ديگري نيز وجود دارند که مکيتوانيد از آنها نيز براي انجام هر کاري استفاده نماييد.
نصب برنامه ها و ظاهر هاي جديد براي ساعت
در نسخحه 1.5 سيستم عامل اندرويد ور ميتوانيد به برنامه هايي که در گوشي تان نصب شده اند در صفحه ساعت تان دسترسي داشته باشيد اما در نسخه 2.0، اندرويد ور يک نسخه از استور گوگل پلي دارد که از طريق ان ميتوانيد به نرم افزار هاي سيستم عامل اندرويد ور دسترسي داشته باشيد. بعضي از برنامه هايي که در گوشي هاي اندرويدي نصب ميشوند يک نسخه براي ساعت هاي اندرويدي نيز دارند. اگر اينچنين نرم افزار هايي در گوشي خود داشته باشيد، گوشي خود را به ساعت متصل کرده باشيد و نهايتا در ساعت به استور برويد ميتوانيد نسخه هاي مخصوص ساعت اين نرم افزار ها را مشاهده کرده و دانلود کنيد.
نکته: نصب برنامه هاي ساعت هاي اندرويدي کمي زمان ميبرد.

همچنين ميتوانيد به بخش برنامه هاي اندرويد ور در گوگل پلي در مرورگر اينترنتتان در کامپيوتر نيز دسترسي داشته باشيد. براي دسترسي به ظاهر هاي جديد براي ساعت خود عبارت “Watch Face” را در کادر جستجو در گوگل پلي وارد کنيد تا ظاهر هاي جديد براي ساعت خود دانلود کنيد.

براي باز کردن يک نرم افزار انگشت خود را از سمت راست به سمت چپ صفحه بکشيد و سپس آيکن برنامه ها را لمس کنيد. کار هايي نظير ديدن ليست خريد با استفاده از ساعت اندرويدي راحت تر نسبت به انجام اين کار با گوشي است زيرا ساعت در دست شماست و ميتوانميد خيلي راحت هر چند بار به صفحه آن نگاه کنيد.
تغيير در تنظيمات ساعت
ساعت هاي اندرويد تنظيماتي دارند که با استفاده از آنها ميتوانيد بخش هاي مختلف ساعت را تغيير دهيد. براي دسترسي به بخش تنظيمات انگشت خود را از بالاي صفحه به پايين بکشيد و سپس گزينه ي “Settings” را لمس کنيد.

با رفتن به بخش “Wi-Fi” در ساعت خود ميتوانيد ساعت را به واي فاي متصل کنيد تا در زماني که حتي بلوتوث گوشي شما هم خاموش بود، اتصال آن با گوشي برقرار باشد، البته اگر گوشي نيز به همان مودمي که ساعت متصل است متصل باشد.

با رفتن به بخش Apps در تنظيمات و سپس رفتن به بخش “Permissions” براي هر برنامه ميتوانيد سطح دسترسي آن برنامه به چيز هاي مختلف را مشخص کنيد. براي مثال اگر از برنامه “Google Fit” استفاده نميکنيد ميتوانيد دسترسي آن به سنسور ها و موقعيت مکاني تان را قطع کنيد. بعضي از کاربران ميگويند انجام اين کار در صرفه جويي در ميزان مصرف باتري نيز تاثيز گذار است.

از طريق گوشي تان نيز ميتوانيد به تنظيمات مربوط به ساعت هوشمند تان دسترسي داشته باشيد. براي دسترسي به تنظيمات مربوط به ساعت در گوشي ابتدا برنامه Android Wear را اجرا کنيد و سپس آيکن چرخ دنده را لمس کنيد تا وارد تظنيمات شويد. در اين بخش ميتوانيد کار هايي نظير جلوگيري از ارسال اعلان توسط برنامه هاي گوشي به ساعت انجام دهيد.
به منظور جلوگيري از ارسال اعلان توسط برنامه هاي گوشي به ساعت: مقاله زير را مطالعه کنيد:
آموزش جلوگيري از نمايش نوتيفيکيشن در ساعت هوشمند اندرويد

در بخش بالاي تنظيمات و در جايي که نام ساعت هوشمند شما نوشته شده است، نام ساعت را لمس کنيد تا به تنظيمات ديگري نيز دسترسي پيدا کنيد. در اين بخش با خاموش کردن گزينه ي “Always-on Screen” تعيين کنيد که صفحه ساعت هميشه روشن نباشد و همچنين با روشن کردن گزينه ي “Tilt to Wake Screen” تعيين کنيد که با لرزاندن دست صفحه نمايش ساعت روشن شود.
اطلاعاتي راجع به باتري و ميزان حافظه ساعت نيز از اين بخش ميتوانيد ببينيد.

جمع بندي
ساعت هاي هوشمند با سيستم عامل اندرويد شايد براي بار اول که از آنها استفاده ميکنيم کمي پيجيده و گيج کننده باشند زيرا اکثر کاربران تا به حال از اين ساعت ها استفاده نکرده اند، اما پس از کمي کار کردن با اين ساعت ها در ميابيد که تا چه حد کارآمد و مفيد هستند و در بعضي از مواقع ميتوانند جاي گوشي شما را پر کنند.
موفق باشيد.

ساير مقالات مربوط به ساعت هاي هوشمند
-->
ابتدا قبلي 1 بعدي انتها (1)
-->


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۳۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت ارزان‌ترین گوشی هوشمند

فرارو- ارزان‌ترین گوشی هوشمند شیائومی ردمی A۲ پلاس است که با ۶۴ گیگ فضای ذخیر‌ه‌سازی چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تومان فروخته می‌شود.

گلکسی A۰۵s در جمع گوشی‌های جدید سامسونگ، یک میانرده اقتصادی به‌حساب می‌آید و این یکی چهار میلیون و ۹۵۰ هزار تومان به‌فروش می‌رسد.

آیفون ۱۳ پرو مکس در طرف مقابل قرار دارد و با برچسب ۱۳۵ میلیونی، گران‌ترین گوشی بازار است. آیفون ۱۳ پرو مکس یک ترابایت نسخه ZAA در این محدوده قیمت فروخته می‌شود و قیمت آیفون ۱۳ معمولی نسخه CH به ۴۲ میلیون تومان می‌رسد.

گلکسی A۵۵ این وسط بهترین میانرده امسال سامسونگ است و تا ۲۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمت‌گذاری می‌شود. قیمت روز پرفروش‌ترین گوشی‌های بازار را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

پرفروش‌ترین گوشی‌های بازار موبایل

مدل

قیمت

گلکسی A15 نسخه 128+4

شش میلیون و 150 هزار تومان

گلکسی A05s نسخه 64+4

چهار میلیون و 950 هزار تومان

گلکسی A54 نسخه 256+8

18 میلیون تومان

گلکسی A55 نسخه 256+8

22 میلیون و 500 هزار تومان

گلکسی A34 نسخه 128+8

12 میلیون تومان

گلکسی A35 نسخه 256+8

16 میلیون تومان

گلکسی S24 اولترا نسخه یک ترابایت

95 میلیون تومان

ردمی نوت 13 4G نسخه 256+8

9 میلیون و 750 هزار تومان

ردمی نوت 13 پرو پلاس نسخه 512+16

23 میلیون تومان

ردمی A2 پلاس نسخه 64+3 گیگ

چهار میلیون و 200 هزار تومان

ردمی  A3 نسخه نسخه 128+4

پنج میلیون و 400 هزار تومان

ردمی 13C نسخه 256+8

شش میلیون و 600 هزار تومان

پوکو X6 پرو نسخه نسخه 512+12

17 میلیون و 250 هزار تومان

آیفون 13 نسخه 128 گیگ پارت‌نامبر CH

42 میلیون تومان

آیفون 13 پرو مکس نسخه یک ترابایت پارت‌نامبر ZAA

135 میلیون تومان

دیگر خبرها

  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت ارزان‌ترین گوشی هوشمند
  • نکات ایمنی مهم برای شارژ کردن گوشی های هوشمند؛ اگر موبایل دارید، بخوانید
  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • قیمت گوشی سامسونگ a54 امروز (۱۸ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a54 Samsung
  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • تغییرات گوگل مپس برای گوشی‌های اندرویدی از راه می‌رسد
  • بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات