Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران، اختراعات روزمره جوانان نخبه در شرکت‌های دانش بنیان و همچنین طرح‌های مبتنی بر دانش است که رشد و پیشرفت کشور را به دنبال دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان در نظر دارد به معرفی محصولات ساخته شده در  کشور‌ و همچنین طرح‌های استارت‌آپی بپردازد.

تمام رایانه‌ها نیاز به نرم افزار‌هایی دارند که آن‌ها را از انواع  بد افزارها و یا ویروس‌ها در امان نگه دارد، به تازگی یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان که در حوزه رایانه فعالیت می‌کند نرم افزاری تولید کرده که خیال همه را نسبت به حمله ویروس‌ها راحت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نرم افزار کاملا ایرانی که  مطابق با سلیقه، عادت، زبان و فرهنگ ایرانی طراحی شده است به رایانه شخصی شما متصل می‌شود و به کمک آن می‌توانید امنیت رایانه خود را تضمین کنید.

این نرم افزار ضد ویروس به گونه‌ای شکل گرفته است که هرگونه ویروس  و بد افزار منطقه‌ای را شناسایی می‌کند؛  منظور از ویروس منطقه‌ای آن دسته از ویروس‌هایی هستند که در یک منطقه جغرافیایی خاص تکثیر می‌شوند و اغلب رایانه و سیستم‌ها را درگیر می‌کنند که برای از بین بردن این دسته از بدافزار‌ها نرم افزار دانش‌بنیان ایرانی به درستی وارد عمل می‌شود و تمام آن‌ها را از بین می‌برند.

نرم افزاری که اجازه سرقت فایل‌ها را نمی‌دهد

نرم افزار‌های ضد ویروس باید قابلیت محافظت چند لایه از سیستم را داشته باشند و باید بتواند از لحظه ورود یک ویروس به سیستم، آن را شناسایی کنند، ضد ویروس ایرانی دقیقا به همین صورت عمل می‌کند و هنگامی که ویروسی را شناسایی کند بلافاصله وارد عمل می‌شود و از قسمت‌هایی که آلوده هستند و قسمت‌های تمیز محافظت می‌کند.

همچنین از دیگر قابلیت‌های مثبت این نرم افزار امکان ضد سرقت بودن آن است یعنی این نرم افزار در کنار کشتن ویروس‌ها از فایل‌های رایانه شما هم محافظت می‌کند و اجازه به سرقت رفتن هیچ یک از فایل‌ها را نمی‌دهد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۶۰۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرگردانی مسافران در فرودگاه‌های انگلیس در پی بروز اشکال فنی در رایانه‌ها

 

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از لندن، روزنامه دیلی میل نوشت رایانه‌های نصب شده در فرودگاه‌های انگلیس، برای شناسایی الکترونیکی گذرنامه مسافران ورودی، دیشب دچار اختلال شدند و شناسایی مسافرانی که گذرنامه الکترونیکی دارند، مختل شد. این روزنامه نوشت در پی این مشکل فنی، دیشب صف‌های طولانی برای بررسی گذرنامه‌های مسافران ایجاد شد و هزاران مسافر ناچار شدند شب را بر روی زمین سالن‌های فرودگاه‌ها بخوابند. به نوشته دیلی میل، پیامد‌های این حادثه فنی در فرودگاه‌های انگلیس تا صبح امروز نیز ادامه یافت به گونه‌ای که مسافران برای یافتن اتوبوس و تاکسی، به منظور رفتن به منازل خود نیز دشواری دارند. این روزنامه نوشت بسیاری از مسافرانی که در پی این اختلال فنی در رایانه‌های تشخیص گذرنامه‌های الکترونیکی برای مسافران ورودی در فرودگاه‌های انگلیس سرگردان شدند می‌گویند در زمان معطلی چند ساعته، آب و غذا به آنان داده نشد.
به نوشته دیلی میل، مسافرانی که از دیشب تا صبح امروز ناچار شدند در فرودگاه‌ها معطل شوند می‌گویند در چنین مواقعی، مدیران فرودگاه‌ها و شرکت‌های هواپیمایی باید برای تغذیه و خروج مسافرانی که ساعت‌ها معطل می‌مانند، فکر کنند. این روزنامه نوشت سامانه تشخیص گذرنامه‌های الکترونیکی در فرودگاه‌های انگلیس، دیشب در سراسر این کشور از کار افتاد و کارکنان اداره گذرنامه در فرودگاه‌ها و بنادر انگلیس ناچار شدند گذرنامه هزاران مسافران ورودی را شخصا بررسی کنند که به تشکیل صف‌های طولانی و معطلی مسافران منجر شد. این مشکل فنی در ساعت ۲ صبح امروز برطرف شد، اما هزاران مسافر ورودی، علاوه بر تجمع در سالن‌های فرودگاه ها، در درون هواپیما‌ها معطل شدند.

 

 

دیگر خبرها

  • برقراری ارتباط معلم و شاگردی به سبک هوشمند
  • هوش مصنوعی و قانونگذاری؛ گفتگوی تخصصی در اینوتکس ۲۰۲۴
  • راهنمای جامع انتخاب و خرید نرم‌افزار حسابداری
  • سرگردانی مسافران در فرودگاه‌های انگلیس در پی بروز اشکال فنی در رایانه‌ها
  • سند راهبردی امور زنان در وزارت آموزش و پرورش تدوین شد
  • ساخت گونه ای جدید و بسیار خطرناک از ویروس ابولا توسط دانشمندان چینی
  • تشخیص بیماری‌های خودایمنی با ۴ کیت دانش‌بنیان ایرانی
  • مناظره آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها درباره بمب اتم ایرانی
  • اسب تروجان
  • ۲۰ اثر به اختتامیه رویداد بازی‌آرا رسید/ معرفی ظرفیت‌های خوب بازی‌های رایانه‌ای به سبد خانوار