Web Analytics Made Easy - Statcounter

هزینه نیروی کار و حقوق و دستمزد کارمندان تاثیر مستقیمی بر سود واحدهای تجاری دارد. این هزینه در میان کسب وکارهای مختلف متفاوت است.

به گزارش ایسنا،بنابراعلام فینتو، معمولا بخش مهمی از سود واحد تجاری به حقوق و دستمزد کارمندان اختصاص می‌یابد که در صورت بروز اشکال باعث می‌شود خسارات جبران ناپذیری وارد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیران واحدهای تجاری عموما برای جلوگیری از خسارات ناشی از اشتباه در محاسبه حقوق و دستمزد ترجیح می‌دهند تا از سیستم های حقوق و دستمزد استفاده کنند.

سیستم حقوق و دستمزد چیست؟

به مجموعه‌ای از اجزای به هم پیوسته که در داخل یک سازمان، داده‌های مربوط به سهم نیروی کار را در تولید محصولات یا ارائه خدمات به صورت اطلاعات حقوق و دستمزد تبدیل نماید، سیستم حقوق و دستمزد می‌گویند.

حقوق و دستمزد یک مسئولیت مالی مهم برای تجارت شما است که نیاز به پرداخت دقیق به کارمندان و رعایت مقررات و قوانین مربوطه دارد.

کارفرمایان بایستی درست‌ترین شیوه و مناسب‌ترین سیستم حقوق و دستمزد را برای محاسبه و پرداخت حقوق و دستمزد کارکنان، مالیات، بیمه و غیره را متناسب با کسب و کار خود پیدا کنید.

مسئول حقوق و دستمزد در هر شرکتی وظایفی از قبیل ارائه گزارش محاسبات حقوق به اداره اقتصاد و دارایی، پرداخت حقوق و انجام امور مربوط به کسورات متعلقه، محاسبه و صدور سند اضافه کار-ماموریت و ... را بر عهده دارد.

یک سیستم حقوق و دستمزد کارآمد علاوه بر کمک به مسئول حقوق و دستمزد می‌تواند فشار و استرس را از مدیران دور کند.

به طور مثال آگاهی نداشتن از پیچ و خم های مالیات، تمام شدن مهلت پرداخت آن یا محاسبه اشتباه مالیات حقوق کارکنان می‌تواند منجر به جریمه‌های سنگینی شود.

برای جلوگیری از این مسائل، هر کسب و کار کوچک، متوسط ​​و بزرگی بایستی از یک سیستم حقوق و دستمزد مناسب استفاده کند.

در تهیه سیستم حقوق و دستمزد به چه چیزی باید توجه کرد؟

حقوق و دستمزد امری است که باید به‌طور دقیق و منظم انجام شود، این امر باعث می‌شود تا سرمایه گذاری شرکت‌ها در سیستمی که این فرایندها را خودکار انجام می‌دهد، معقول باشد.

از سوی دیگر نرم افزار حقوق و دستمزد، خطاها را کاهش داده و موجب صرفه‌جویی در زمان نیز می‌شود. سیستم های حقوق و دستمزد آنلاین با کاربری بسیار کاربردی و آسان، به شرکت ها کمک می‌کند تا در همه جا فرآیندهای حقوق و دستمزد را کنترل کنند و دیگر استرسی در این باره نداشته باشند.

علاوه بر این دو خصوصیت مهم، برای انتخاب یک نرم افزار حقوق و دستمزد باید مواردی از قبیل هزینه، سازگاری سیستم با شرکت شما، امنیت، جلوگیری از اشتباه، پشتیبانی و غیره را در نظر بگیرید.

بهترین نرم افزار حقوق و دستمزد کدام است؟

همانطور که گفتم، تصمیم‌گیری در مورد اینکه چه روش و چه سیستم حقوق و دستمزدی را انتخاب کنید، نیاز به دانستن ویژگی‌های مناسب مورد نیاز برای تجارت شما دارد. اگر کمی جستجو کنید متوجه خواهید شد که نرم افزار حقوق و دستمزد آنلاین فینتو با تمامی سیستم های موجود متفاوت می‌باشد.

این نرم افزار از قابلیت‌ها و ویژگی‌های منحصر به فردی برخوردار است که علاوه بر مواردی که ذکر شد، نرم افزار حقوق و دستمزد ابری فینتو دارای ویژگی‌هایی از مانند کاربری آسان، تعرفه پایین، پشتیبانی قوی، امنیت بالا، بدون نیاز به نصب و بروز رسانی خودکار می‌باشد که فینتو را با سایر نرم افزار های موجود کاملا متمایز کرده است.

امنیت در سیستم های ابری بسیار حائز اهمیت است و فینتو برای حفظ اطلاعات مالی کاربران اقدام به رمزنگاری آن‌ها کرده و با بهره‌گیری از بسترهای مناسب و به‌کارگیری روش های تامین امنیت داده حریم خصوصی مالی کاربرانش را حفظ می‌کند.

اغلب نرم افزار های داخل بازار پیچیدگی زیادی دارند و یک مدیر برای استفاده از آن به چالش کشیده می‌شود؛ اما فینتو با رابط کاربری قوی و دوستانه تجربه‌ای جدید را به شما خواهد داد.

کار کردن با نرم افزار آنلاین حقوق و دستمزد فینتو بسیار راحت و بدون هیچ‌گونه دردسری انجام می‌شود تا تمامی افراد بدون کمتربن علم و دانشی از حسابداری بتوانند از این نرم افزار بهره ببرند.

یکی دیگر از مزایای استفاده از نرم افزار حقوق و دستمزد فینتو که این ایام با شیوع ویروس کرونا بیشتر مورد توجه شرکت‌ها برای انتخاب نرم افزار قرار گرفت این است که شما از هر مکان و در هر زمان و با هر وسیله‌ای می‌توانید امور خود را انجام دهید و مانند سیستم های قدیمی نیازی به حضور فیزیکی در محل کار نخواهید داشت.

یک ماه مهلت تست رایگان

فینتو به تمامی کاربران خود برای آنکه قبل از خرید نرم افزار بتوانند ویژگی‌های آن را مورد بررسی قرار دهند، ۳۰ روز مهلت تست قرار داده است.

شما می‌توانید همین حالا با مراجعه به وب سایت فینتو علاوه بر مشاهده سیستم های دیگر و امکانات آنها، در وب سایت ثبت نام کرده و یک ماه به صورت رایگان از نرم افزار حقوق و دستمزد استفاده کنید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیستم حسابداری آنلاین نرم افزار حقوق و دستمزد سیستم حقوق و دستمزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۲۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقب‌نشینی وزارت کار از تغییر لایحه تعیین دستمزد کارگران

وزیر کار درباره لایحه تغییر نحوه تعیین حداقل حقوق کارگران گفت: در دیدار روز کارگر با رئیس‌جمهور, تشکل‌ها از رئیس‌جمهور درخواست کردند که بگذاریم ماده ۴۱ به همان سبک بماند و همواره شورای‌عالی کار دستمزد را تعیین کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم، بعد از تعیین دستمزد 1403 کارگران بود که زمزمه تغییر روش دستمزد در خبرها پیچید و بعد از آن حسین علی رعیتی فرد, معاون روابط کار با اشاره به اتهامات واهی وارد شده به شورای عالی کار در سال‌های اخیر گفت: از این جهت دولت قصد دارد در قالب یک لایحه از ظرفیت‌ وجود نمایندگانی از آحاد و اقشار مختلف در مجلس شورای اسلامی برای تعیین دستمزد کارگران استفاده کند.

وی اظهار امیدواری کرد که با لایحه پیشنهادی دولت هر ساله همزمان با تصویب قانون بودجه با جلب نظر کارگران و کارفرمایان به تصمیم جامعی در کمیسیون‌های تخصصی برای تعیین دستمزد کارگران کشور برسیم.

وی تاکید کرد: دولت وکیل مدافع کارگران است و امیدواریم با اصلاح این مواد دغدغه جامعه کارگری کمتر شود و به تصمیمات بهتری برسیم.

 به گزارش تسنیم؛ همچنین در اوایل اردیبهشت ماه سید صولت مرتضوی, وزیرکار  از طی شدن مراحل پایانی لایحه تغییر نحوه تعیین حداقل حقوق کارگران از سال آینده و واگذاری تصمیم‌گیری آن به مجلس در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد و گفت: در طول تاریخ 40ساله همواره موضوع تعیین حداقل حقوق و دستمزد کارگران مورد مناقشه بوده و به نظر می‌رسید باید مرجعی در این باره تصمیم بگیرد که مقبولیت آن بالاتر از شورای عالی کار باشد که به اعتقاد ما این مرجع مجلس شورای اسلامی است. 

این در حالی است که امروز  وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی از عقب نشینی این وزارتخانه برای اصلاح ماده 41قانون کار خبر داد و گفت: دستور آقای رئیس‌جمهور روی چشم ما جا دارد و فعلا اراده‌ای برای اصلاح این ماده قانونی نداریم.

وی با اشاره به موضوع پیشنهاد تعیین حقوق و دستمزد کارگران در مجلس گفت: در مورد ماده 41و ماده 167وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیشنهاد اصلاحیه داشت که در جلسه روز کارگر که با حضور رئیس جمهور برگزار شد برخی از نمایندگان تشکل‌ها از رئیس‌جمهور درخواست کردند که بگذاریم ماده 41بگذاریم به همان سبک بماند و همواره شورای عالی اشتغال حداقل حقوق و دستمزد کارگران را مانند گذشته تعیین کند و این امر به مجلس شورای اسلامی سپرده نشود.

وی افزود: رئیس‌جمهور نیز اشاره‌ای داشتند که ما آن را درک کردیم و از ارسال لایحه اصلاح ماده 41عقب نشینی کردیم دستور آقای رئیس‌جمهور روی چشم ما جا دارد و فعلا اراده‌ای برای اصلاح این ماده قانونی نداریم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: لایحه امنیت شغلی کارگران در دستور کار است و تقدیم دولت شده است؛ در کمیسیون‌های تخصصی مورد بررسی قرار گرفته است. منتظریم که در دولت مطرح و تصویب و سپس به مجلس شورای اسلامی ارسال شود.

 انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهنمای جامع انتخاب و خرید نرم‌افزار حسابداری
  • مرتضوی: حداقل دستمزد کارگران تغییر نمی‌کند
  • وزیر کار تکلیف کارگران را روشن کرد/ حداقل دستمزد کارگران تغییر می‌کند؟
  • حداقل دستمزد کارگران تغییر نمی‌کند
  • چه کسی گفته سه‌جانبه‌گرایی در حقوق کارگران باید حذف شود؟ | حداقل دستمزد کارگران تغییر نمی‌کند
  • واگذاری تعیین حقوق کارگران به مجلس منتفی شد
  • واگذاری تعیین دستمزد کارگران به مجلس منتفی شد | دولت بر رعایت اصل سه‌جانبه‌گرایی در تعیین حقوق کارگران تاکید دارد
  • مژده به کارگران ، مجلس بیخیال تعیین حقوق کارگری شد
  • عقب‌نشینی وزارت کار از تغییر لایحه تعیین دستمزد کارگران
  • تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟