Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-09@03:21:07 GMT

نرم افزار انبار؛ موتور پیشرانه کسب و کار شما

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۳۰۱۰۵

اهمیت نرم افزار انبار و کالا در هر کسب و کاری، تنها با درک جایگاه و اهمیت واحد انبار و فرآیند انبارداری قابل درک است. این جایگاه در کسب و کارهای تولیدی و بازرگانی از اهمیت بیشتری نیز برخوردار می‌شود. بی دلیل نیست که واحد انبار و شیوه‌های انبارداری کسب و کارهای بزرگ دنیا برای مثال شرکت آمازون به یکی از سوژه‌های فیلم های مستند در حوزه کسب و کار  تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این مقاله برای درک بهتر  جایگاه واحد انبار در فرایند تولید کالا در یک کسب و کار تولیدی به بررسی نقش واحد انبارداری در بخش‌های مختلف خط تولید و بازرگانی پرداخته‌ایم.  گفتنی است که در خلال این بررسی میتوان به تاثیرات یکپارچگی نرم افزار انبار و نرم افزار حسابداری در بهبود و بهینه سازی تولید نیز پی برد. 

نرم افزار انبار و تامین مواد اولیه

تامین مواد اولیه در فرایند تولید اولین نیاز خط تولید است. باید در نظر داشت که مدیریت تامین مواد اولیه و دسترسی به موقع، منظم و مدیریت شده به این مواد، ضامن تداوم خط کار خط تولید است. این اتفاق با ارتباط دقیق و یکپارچه واحد انبار با واحد تولید و بازرگانی محقق می‌شود.

 

در یک شرکت تولیدی، واحد بازرگانی برای تامین مواد اولیه به گزارش دقیق انبار از موجودی نیاز دارد. این گزارش باید شامل میزان یا تعداد مواد اولیه به همراه اطلاعات شناور آن، تاریخ مصرف (در صورتی که مواد فاسد شدنی است)، و برنامه ارسال این مواد به واحد تولید باشد. در صورت بروز هرگونه اشتباه در گزارشات واحد انبار، احتمال بروز خطا در سفارشات واحد بازرگانی و در پی آن بروز مشکل در روند تولید اجتناب ناپذیر است.

در این میان اهمیت یکپارچگی نرم افزار انبارداری و نرم افزار بازرگانی و تولید بار دیگر به چشم می‌آید. در توضیحی کاملتر باید بیان کرد که یکپارچگی کل سیستم از نرم افزار حسابداری و انبار تا واحد ارتباط با مشتریان و روابط عمومی در کسب و کارها است که نقش کلیدی در افزایش بهره وری را داراست.

نرم افزار انبار و مدیریت خط تولید

خط تولید پویا و با بهره‌وری بالا، نقشی بارز در بهره‌وری کل شرکت را داراست. تصور کنید که کالای تولید شده شما دارای مواد فاسد شدنی است. در این شرایط خسارات ناشی از مدیریت نادرست انبار بسیار بیشتر خواهد بود؛ زیرا که در صورت توقف خط تولید به دلیل عدم دسترسی به موقع به مواد اولیه، احتمال فساد تولید ناقص و تحمیل هزینه‌های جانبی بیشتر در تولید کالا افزایش می‌یابد. زیرا واحد تولید مجبور به حذف کالای ناقص و یا انبار کردن مجدد آن می‌شود که این برابر با افزایش هزینه تولید است. افزایش هزینه تولید نیز مستقیما باعث کاهش حاشیه سود و یا از دست دادن بازار تثبیت شده واحد تولیدی است.

 

به همین دلیل است که استفاده از نرم افزار انبار برای هر واحد تولیدی حیاتی است. نرم افزار انبار امکانات لازم برای مدیریت کالا و ارسال آن به خط تولید را در اختیار شما قرار می‌دهد. امروزه انبار جزئی از نرم افزار های حسابداری می باشند که همراه با زیرسیستم های حسابداری، خزانه و عموما بازرگانی و زیر سیستم های مرتبط دیگر ارائه می شوند. ضمن اینکه استفاده از راهکارهای مالی و مدیریتی یکپارچه و اتصال نرم افزارهای مختلف به نرم افزار حسابداری به واحد‌های تولیدی در افزایش بهره وری و توسعه کسب و کار نیز کمک بیشتری می‌کند.

 

نرم افزار انبار و بازرگانی

واحد بازرگانی هر شرکت علاوه بر تامین مواد اولیه، وظیفه فروش تولیدات کارخانه را نیز بر عهده دارد. کالای تولید شده در واحد تولیدی تا زمان تحویل و یا فروش باید در انبار ذخیره شود. مدیریت فضای انبار و تحویل به موقع سفارشات وظیفه‌ای سنگین است که مستقیما بر میزان فروش کسب و کارها تاثیر گذار است. نگهداری از تولیدات در شرایط محیطی نامناسب و یا تحویل با تاخیر کالا به علت مشکلات موجود در واحد انبار می‌تواند بر رضایتمندی مشتریان تاثیرگذار باشد.

 

رضایت و یا عدم رضایت مشتریان با میزان فروش واحد تولیدی و در نهایت موفقیت کسب و کار رابطه مستقیم دارد. واحد انبار ناکارآمد علی رغم موفقیت واحد طراحی و تولید در خلق کالای با کیفیت، پاشنه آشیل هر کسب و کاری است. به همین دلیل است که نیاز به نرم افزار انبار برای موفقیت کسب و کار به یک ضرورت تبدیل شده است.

نرم افزار انبار و مدیریت

مدیریت کسب و کار بدون دسترسی به اطلاعات و آمارهای دقیق از کسب و کار، قدم گذاشتن در میدان مین با چشمان بسته است. زیرا شالوده و پایه اصلی هر تصمیم مدیریتی در کسب و کار، اطلاعاتی است که به مدیران قدرت تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری واقع گرایانه را می‌دهد. اما سوال اصلی اینجاست که دسترسی به اطلاعات دقیق، به روز و البته دسترسی سریع به این اطلاعات از چه طریقی اماکن پذیر است.

 

در کسب و کار امروزی زمان و سرعت عمل از ملزومات اصلی مدیریت کسب و کار است. استفاده از نرم افزارهای انبار، به خصوص نرم افزارهای یکپارچه به مدیران این امکان را می‌دهد تا در کمترین زمان ممکن به اطلاعات دقیق و به روز واحد انبار اعم از میزان کالای و مواد اولیه موجود، میزان تولید و زمان تحویل سفارشات و بسیاری از اطلاعات دیگر دسترسی داشته باشند تا با آگاهی نسبت به اتخاذ تصمیمات جسورانه خود با هدف رسد کسب و کار اقدام کنند.

نرم افزار انبار پارمیس استار

 نرم افزار انبار راهکار مالی و مدیریتی یکپارچه پارمیس، یکی از محصولات کارآمد و قدرتمند بازار است که کلیه نیازهای کسب و کارهای مختلف را برای مدیریت انبار و کالا برآورده می سازد. شما در نرم افزار انبار پارمیس استار به امکاناتی همچون معرفی کالا از طریق فایل اکسل، اتصال به بارکدخوان، ایجاد سریال برای هر کالا، مشخصه‌های شناور، امکان تعریف پکیج، کدینگ کالا، بانک کالا، تولید خودکار کد کالا، تعریف محل فیزیکی کالا در انبار، انبارهای نامحدود، انتقال کالا بین انبارها، امکان تعریف راننده و خودرو جهت تحویل و یا ارسال کالا، قیمت گزاری بر اساس LIFO و FIFO و ... دسترسی دارید.

علاوه بر این امکانات، یکپارچگی نرم افزار انبارداری حرفه ای پارمیس استار با دیگر زیر سیستم‌های این راهکار یکپارچه مالی و مدیریتی، به شما امکان می‌دهد تا در کمترین زمان ممکن و به صورت خودکار اسناد حسابداری را برای فرایندهای مختلف انبارداری ایجاد کنید و ارتباطی یکپارچه را با واحد تولید، بازرگانی، حسابداری و فروشگاه اینترنتی و ... را تجربه کنید.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: رپرتاژ آگهی نرم افزار حسابداری نرم افزار انبار نرم افزار انبار تامین مواد اولیه نرم افزار واحد تولیدی کسب و کار واحد تولید واحد انبار بهره وری خط تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۰۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران ۰.۳ درصد صادرات صنایع غذایی جهان را انجام می‌دهد

رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران گفت: صادرات صنایع غذایی در جهان و در سال ۲۰۲۳ حدود ۷۰۰ میلیارد دلار بوده و صادرات ایران نسبت به صادرات جهانی ۰.۳ درصد برآورد می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم  به نقل از اتاق بازرگانی ایران، ابوالحسن خلیلی اظهار داشت: صادرات صنایع غذایی جهان در سال 2023 بالغ بر 700 میلیارد دلار اعلام شده و نسبت صادرات صنایع غذایی ایران در این سال در مقایسه با صادرات صنایع غذایی در جهان، 0.3 درصد بوده است.

این فعال اقتصادی با بیان اینکه صنایع غذایی سهم 3.7 درصدی از تولید ناخالص داخلی و سهم 18 درصدی از کل اشتغال صنعتی را دارد، گفت: سهم صنایع غذایی از ارزش‌افزوده بخش صنعت حدود 11 درصد و سهم صادرات آن نیز 3.7 درصد از کل صادرات صنایع است. از سوی دیگر در حال حاضر 8 هزار و 300 واحد صنعتی ثبت شده با اشتغال 361 هزار نفر و تولید 40 میلیون تن فرآورده غذایی در کشور فعال هستند.

او همچنین میزان صادرات این بخش در سال 1402 را یک میلیارد و 811 میلیون دلار برآورد کرد و گفت: این رقم نسبت به سال که برابر با یک میلیارد و 580 میلیون دلار بوده، حدود 14 درصد افزایش داشته است.

خلیلی با نگاهی به ظرفیت‌های بی‌بدیل ایران در تولید انواع محصولات غذایی، تأکید کرد: اقلام عمده صادراتی در جهان عبارتند از محصولات لبنی، شیرینی و شکلات، نوشیدنی‌ها، گوشت و فرآورده‌های گوشتی و شرکت‌های ایرانی به ویژه در قالب برند حلال که متقاضیان فراوانی در کشورهای مسلمان و غیرمسلمان دارد، می‌توانند از فرصت‌های موجود بهره ببرند و حجم صادرات صنایع غذایی را افزایش دهند.

رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران خاطرنشان کرد: این بخش به دلیل دارا بودن مزیت‌های نسبی در صادرات، ایجاد ارزش‌افزوده، سطح اشتغال‌زایی بالا و توسعه فعالیت‌های کشاورزی می‌تواند نقش مؤثری در اقتصاد ایران بازی کند. بنابراین باید تأمین نیازهای آن را در اولویت قرار دهیم.

به اعتقاد این عضو هیات نمایندگان اتاق ایران، افزایش تولید و امنیت غذایی، جلوگیری از صدور مواد اولیه خام کشاورزی، وابستگی کم به مواد اولیه وارداتی، پایین بودن میزان سرمایه‌گذاری در مقایسه با سایر بخش‌های صنعتی و انحصار تولید در برخی محصولات از جمله مزایای این صنعت است که با تکیه بر آنها باید زمینه تولید و صادرات آسان‌تر را برای آن مهیا کرد.

خلیلی در ادامه به مهم‌ترین چالش‌های صنعت غذای ایران اشاره کرد. به باور او فعالان صنایع غذایی ایران با نوسانات نرخ ارز و مشکلات عدیده در تأمین مواد اولیه بسته‌بندی، افزایش قیمت تمام شده باتوجه به تصمیمات ارزی در داخل کشور، دخالت دولت در قیمت‌گذاری، شناسنامه‌دار نبودن بخش زیادی از محصولات کشاورزی و اعمال محدودیت‌های مقطعی در حوزه صادرات، مواجه هستند.

او همچنین کمبود نقدینگی برای اصلاح زیرساخت‌ها و خرید دستگاه‌های بسته‌بندی جدید را به عنوان یک چالش جدی مطرح کرد: افزود: زمان طولانی چرخش سرمایه به دلیل فصلی بودن محصولات کشاورزی و پایین آمدن کیفیت مواد غذایی به دلیل شرایط نامناسب حمل و نگهداری در روند صادرات، معضل دیگری است که همچنان نتوانستیم برای حل آن، اقدامی کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید لام در شهرکرد
  • ایران ۰.۳ درصد صادرات صنایع غذایی جهان را انجام می‌دهد
  • سیاستگذار در تله خودساخته
  • افتتاح نیروگاه پنج مگاواتی در تبریز
  • افتتاح نیروگاه ۵ مگاواتی در تبریز
  • رشد ۵۹ درصدی تجارت خارجی استان سمنان
  • چرا لاماری ایما هیبرید (HEV) ارزش خرید دارد؟
  • چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد
  • جریمه میلیاردی یک واحد صنعتی متخلف در بروجرد
  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!